Den rette hylde

det_du_har_lyst_til

“Hvad vil du være, når du bliver stor?”

Et spørgsmål, som mange af os blev stillet da vi var små. Jeg har sågar allerede spurgt min egen datter på 5 år om det.

Jeg har ledt. Virkelig ledt efter den rette hylde. Dygtiggjort mig inden for flere forskellelige områder.

Desperat har jeg prøvet at finde den ene ting, der lige præcis var det jeg ville. Måske ikke resten af livet, men i hvert fald nogle år frem.

Lige nu har jeg gang i mange ting.

Jeg har creativebyheart.dk, som er bloggen her du læser lige nu.

Jeg har et kontorfællesskab sammen med en ven, hvor vi lige nu har 14 lejere, der dropper ind og ud når det passer dem. Selvstændige, inspirerende mennesker. Vi sidder ved to langborde og deler op- og nedturerne i livet som selvstændig med hinanden.

Jeg laver forskellige ting sammen med sangskriver og musiker Anders Graae, som jeg også holder et webinar sammen med den 25. oktober. Som handler om at få gode idéer. Og vi har også gang i noget med en app.

Jeg er ved at starte et spændende samarbejde op med tre andre inspirerende mennesker, hvor vi vil hjælpe virksomheder med noget på hjerte med at få fortalt deres historie og få deres budskab ud til verden.

Sidst i november flyver jeg til Stavanger og laver en workshop for iværksættere sammen med min dygtige veninde, der har et designbureau deroppe.

Og så har jeg min konsulent biks, hvor jeg løser branding- og designopgaver for virksomheder.

Når jeg bliver spurgt af andre “Hvad laver du”, så er svaret sjældent det samme.

Lige nu er det nemmeste at fortælle om kontorfællesskabet. Det er en god historie, og det er noget de fleste kan umiddelbart forstå.

Jeg er også begyndt at sige “Jeg hjælper andre kreative med at blive bedre til det de gør”. Det er med reference til bloggen her.

Nogle gange siger jeg, at jeg er designer.

Andre gange siger jeg at jeg er grafisk designer.

Jeg kan også finde på at sige jeg er igangsætter.

Selvom jeg er igang med en hel masse ting, som jeg er totalt vild med at lave, så gik jeg alligevel i selvsving i et par uger. Fordi jeg følte, at NU måtte jeg da for FANDEN finde ud af hvad PRÆCIS jeg ville tjene penge på.

Men det skal jeg jo IKKE.

Jeg skal blive ved med at sætte i gang.

Finde på nyt.

Lave spændende samarbejder.

Lave det, jeg brænder for.

Det er svært. At holde sig til det. Fordi jeg igen og igen falder i “Jeg må have en plan”-fælden.

Men jeg er bare ikke typen der holder mig til en plan. Jeg er god til at lave planerne. Men jeg holder dem sjældent.

Det er bare demotiverende for mig, når jeg igen ikke har holdt mig til planen. Så føles det som om jeg har fejlet.

Jeg bliver distræt. Jeg hører ikke efter hvad andre siger til mig. Hjernen kører i tomgang. Jeg kommer ingen vegne.

Men når jeg giver mig selv lov til at gå efter det jeg kan lide, så er jeg i flow og magiske ting sker.

En online-kursus-guru sagde til mig i dag, at jeg ikke skulle have en hjemmeside som denne. Fordi en flot designet hjemmeside ikke førte til noget. Det havde nær slået mig ud af kurs.

For jeg har brug for det. En blog at skrive på. Det er her, jeg får afløb for alle mine tanker. Sat dem i perspektiv overfor mig selv.

Så jeg beholder bloggen. Og så ser vi hvad der sker.

Jeg tror det bliver FANTASTISK.

(Og hvis du møder mig på gaden og jeg begynder at ævle om, at jeg ikke hvad hvad jeg skal med mit liv. Så nikker du mig en skalle og siger: GØR for fanden da DET DU HAR LYST TIL!)

Kærlig hilsner

Bettina

Vil du underholdes med inspiration til at tænker anderledes? Så meld dig til mit nyhedsbrev (Du får en e-bog om, hvordan du finder inspiration OG får dine kunder til at betale for det, hvis du gør)

E_bog

Bettina Skindstad

Der er noget inde i mig, som brænder for at komme ud. Komme til udtryk. Det er vildt, når jeg kan mærke den – kreativiteten. Så kan jeg alt. Visualisere og skabe. Sætte i gang. Inspirere. Og så, når den ikke er der. Så gør det ondt. Fandens ondt. Alt det, og det midt imellem, forsøger jeg at formidle så åbent som muligt her på bloggen. I håbet om, at du – og jeg – kommer mere i kontakt med skabertrangen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *