En god dag

En-god-dag

I dag har været en god dag.

Lasse er til nørdekonference i Barcelona, så jeg er alenemor i nogle dage.

Fra vi vågnede til jeg og begge unger var klar til at komme ud af døren, gik der kun lidt over en time – og jeg havde ikke engang smurt madpakker i aftes.

Det tog en time at gå de 300 meter ned til børnehaven, fordi Otto skulle se på arbejdsmænd der lagde asfalt, motorcykler og lastbiler. Det var okay, og også ret hyggeligt. Egentlig. Da ungerne var afleveret tog jeg lige en halv time for mig selv hjemme. Med kaffe og mails.

På kontoret ventede Camilla, vi lavede en ret væsentlig præsentation i aftes for vores VirkeStyrke projekt. For en mentor, det hjælpe os med at få det ud over rampen. Det gik godt. Jeg var ellers pissenervøs, fordi jeg følte det som vi skulle til eksamen. Der var nogle ting der ikke var helt i skabet – men det bliver det nu, og jeg er klar til at rykke på det. Det bliver så fedt!

Så har jeg spist sushi-rester til frokost og drukket champagne med med en glad kunde her til eftermiddag. Og lige ligget lidt på chaiselongen på kontoret, for det der glas champagne blev jeg sgu lidt svimmel af… Ungerne skal hentes om lidt hos deres reservebedste. Jeg ved ikke, hvad vi skal have til aftensmad.

Men solen skinner. Og jeg er lidt træt. Og alene hjemme med ungerne. Men i dag er en af de dage, hvor jeg kan trække vejret helt ned i maven. En af de dage, hvor jeg ikke er bange for aldrig at komme nogle vegne, men bare gerne vil være.

For hvad er det egentlig jeg stræber efter, når jeg løber rundt efter noget med ondt i maven, og tankerne kører rundt i hovedet: HVAD HVIS JEG IKKE NÅR DET?

Når hvad – livet?

I kender sikkert det der citat der ofte flyder rundt på Facebook: “Life is what’s happening while you’re making other plans.” Egentligt bliver jeg lidt træt i fjæset af alle de der løftede pegefingre for, at nu skal vi leve i nuet, været i zen-mode og bage øko-boller.

Men sådan en dag som i dag, hvor jeg kan mærke mit arbejde giver mening og jeg omgiver mig med mennesker jeg kan lide at være sammen med OG have overskud til ungerne både morgen aften. Det er sgu en rigtig god dag.

OGSÅ selvom der står fire kurve med usammenlagt tøj i stuen derhjemme. Selvom jeg har spist en hel pose flæskesvær. Og også selvom jeg ikke har sendt de bilag min bogholder har rykket for tre gange, og min plan om at handle til de næste tre dage og forberede aftensmad druknede i champagne og blogskriverier, så er det sgu en god dag.

Også selvom jeg kan mærke tankerne presser sig på omkring alle mulige ting omkring især min virksomhed. Jeg tror, jeg vil prøve at slippe det lidt. Hente ungerne. Handle til noget nemt aftensmad. Og i aften, der vil jeg holde fri. HELT fri.

Kh

Bettina

Bettina Skindstad

Der er noget inde i mig, som brænder for at komme ud. Komme til udtryk. Det er vildt, når jeg kan mærke den – kreativiteten. Så kan jeg alt. Visualisere og skabe. Sætte i gang. Inspirere. Og så, når den ikke er der. Så gør det ondt. Fandens ondt. Alt det, og det midt imellem, forsøger jeg at formidle så åbent som muligt her på bloggen. I håbet om, at du – og jeg – kommer mere i kontakt med skabertrangen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *