Creative by heart

hjerte_hjerne_ide

Wow. For to timer siden poppede det pludselig op. Navnet. I mit hovede.

Creative by heart.

Creativebyheart.dk var ledigt.

Creativebyheart.com var ledigt.

Men ikke mere – for nu er de mine 🙂

Og her på siden vil jeg gøre mit aller, aller ypperste for at inspirere kreative til at tænke nyt og skabe en positiv forandring

 

Så lever du af at udvikle kreative løsninger og idéer, så er den her side til dig.

Jeg vil nemlig skrive en masse blogindlæg om, hvordan du får inspiration, kommer op med nye geniale idéer, konceptudvikler og binder det hele i en smuk, visuel sløjfe, som dine kunder vil elske dig for!

OG det bliver med udgangspunkt i, at jeg i mit aller inderste har et ønske om, at jeg vil gøre en positiv forskel i denne her verden. Og det er min overbevisning, at gode, kreative løsninger ikke kun bliver udtænkt af folk med skarpe hjerner. De aller bedste kreative løsninger kommer fra dem, der også har deres hjerte med.

En hardcore påstand, som jeg håber du i fremtiden vil være med til at bevise.

Hæng på – more to come!

Mange hilsner

Bettina

Bettina Skindstad

Der er noget inde i mig, som brænder for at komme ud. Komme til udtryk. Det er vildt, når jeg kan mærke den – kreativiteten. Så kan jeg alt. Visualisere og skabe. Sætte i gang. Inspirere. Og så, når den ikke er der. Så gør det ondt. Fandens ondt. Alt det, og det midt imellem, forsøger jeg at formidle så åbent som muligt her på bloggen. I håbet om, at du – og jeg – kommer mere i kontakt med skabertrangen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *