Hvorfor det er en god idé at finde sit “hvorfor”

screen-shot-2016-09-12-at-12-26-18

Kender du det, at det nogle gange kan være svært at få øje på hvad meningen egentlig er med det, man sidder og laver?

Det gør jeg. Hør her i videoen hvad det har givet mig at finde ind ud af, hvad det er der driver mig. Mit såkaldte “Hvorfor”.

(Jeg beklager den nøgne dame i baggrunden og den kluntede afslutning… Jeg skal lige øve mig i det her video-halløj, og jeg har nu brugt 3 timer på at skære tre sekunder af videoen. Perfect is the enemy of done, så her får du den som den er).

Kærlig hilsner

Bettina

Bettina Skindstad

Der er noget inde i mig, som brænder for at komme ud. Komme til udtryk. Det er vildt, når jeg kan mærke den – kreativiteten. Så kan jeg alt. Visualisere og skabe. Sætte i gang. Inspirere. Og så, når den ikke er der. Så gør det ondt. Fandens ondt. Alt det, og det midt imellem, forsøger jeg at formidle så åbent som muligt her på bloggen. I håbet om, at du – og jeg – kommer mere i kontakt med skabertrangen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *