Lav lækre farvepaletter med Pantone Studio app’en

Pantone_studio_app_logo

Pantone_studio_app_logo

Pantone er netop udkommet med et app, som skal gøre det lettere for dig at navigere rundt i deres farveunivers. Det mest interessante (synes jeg) er, at man nemt kan lave farvepaletter udfra egne billeder.

Enten ved at tage et billede direkte i app’en eller vælge et fra dit fotobibliotek. Du kan også vælge billeder fra din Pinterest, Facebook eller Instagramkonto.

Du kan prøve app’en gratis i 7 dage – ellers koster det kr. 59,00 om måneden, eller 449,00 for et år.

I den gratis version kan du tage og uploade billeder og lave farvepaletter – men skal du have adgang til Pantone-koderne, så er det at det koster. Og jeg synes kr. 59,00 er dyrt. Jeg betaler kr. 370 for hele min Creative Cloud pakke om måneden. At have adgang til Pantones farver er derfor relativt dyrt i forhold til mine andre arbejdsredskaber. Men som inspirationsapp til at lave dine egen farvepaletter er gratis-versionen lækker designet og nem at bruge.

iphone

Hvilke erfaringer har du med app’en – skriv gerne her nedenfor hvad der er godt og hvad der er skidt.

Læs mere og download app’en her.

Farverige hilsner

Bettina

Gratis e-bog til dig, der arbejder med Visuel Kommunikation.
Sådan får du tid til at fine inspirationog dine kunder til at betale for det”
E_bog_teaser_2

Bettina Skindstad

Der er noget inde i mig, som brænder for at komme ud. Komme til udtryk. Det er vildt, når jeg kan mærke den – kreativiteten. Så kan jeg alt. Visualisere og skabe. Sætte i gang. Inspirere. Og så, når den ikke er der. Så gør det ondt. Fandens ondt. Alt det, og det midt imellem, forsøger jeg at formidle så åbent som muligt her på bloggen. I håbet om, at du – og jeg – kommer mere i kontakt med skabertrangen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *