Oktober mandag

oktober_mandag_facebook

oktober_mandag_pinterestDet var koldt i morges. Børnene ville have vanter på, og jeg fandt den tykke strik frem fra skuffen.

Det er blevet efterår.

En måned senere end kalenderes sagde det skulle.

Regn. Rusk. Og mørke.

Og frisk luft og strejf af solskin.

Det er den første mandag i oktober i dag. Det i sig selv, er jo ikke den mest motiverende tanke.

En af de største udfordringer som selvstændig er at holde sig motiveret.

Især når man, som jeg, ikke er specialisttypen, der elsker at nørde med det samme hver dag.

Jeg kan lide foranderligheden. Jeg kan lide årstiderne skifter. Opgaverne skifter.

Men nogle gange kan det være svært at finde ud af hvilken retning man skal gå i der kl. 9 om morgenen, når ungerne er afleveret og resten af Danmark er taget på arbejde.

I hvert fald når der, som i dag, ikke lige ligger en kundeopgave på bordet, er en aftale i kalenderen eller et momsregnskab der SKAL være færdig i dag.

Det er ikke fordi, jeg ikke har noget at give mig til.

Jeg kunne lave en Facebook-kampagne for at få flere på mit nyhedsbrev.

Jeg kunne skrive et blogindlæg, der ville hjælpe dig til at tænke anderledes, finde dit fulde kreative potentiale eller få det liv du drømmer om.

Eller jeg kunne lave et workshopforløb der tilbød netop det.

Men der er ikke så forfærdelig meget “Hold-kæft-hvor-fedt-jeg-følger-min-drøm”-power i mig i dag. Og jeg har – langt om længe – endelig forstået, at det er ikke når jeg er uoplagt, at jeg skal lave noget der kræver at min hjerne skal tænke i nye baner.

Og faktisk er det derfor jeg skriver det her.

For det er fedt at have (skabt) muligheden for at være der, hvor jeg kan gøre lige præcis hvad jeg vil med mit arbejde. Jeg kan gå i flere retninger – og det har jeg også gjort.

Men det er jo ikke sådan, at så går jeg bare rundt og er i FLOOOOOW hele tiden.

Faktisk er jeg ikke sådan et menneske der løber rundt og er easy-going og “high-on-life”.

Her hvor jeg sidder ved bordet med havregrynsklatter, så er jeg jo bare en ganske almindelig mor. En ganske almindelig kvinde, med et ganske almindeligt liv.

Jeg har faktisk en pensionsopsparing. Og en Ford Mondeo. Og jeg bekymrer mig om, om mine børn bliver drillet og om der nu også kommer nok opgaver til oktober.

Men jeg har også en drøm.

En drøm, der er blevet til virkelighed.

En drøm om, at skabe et liv, hvor det er mig der sætter retningen. Det er mig, der bestemmer hvad jeg vil lave. Og ikke mindst hvorfor.

Men den største udfordring ligger ikke i at drømme stort og tænke nyt. Den store udfordring ligger i, ikke at tabe modet de dage, som bare er sådan “første mandag i oktober”-agtige.

Derfor lukker jeg computeren nu. Spiser lidt frokost. Og laver noget, som overhovedet ikke er arbejdsrelateret eller mor-relateret i et par timer, inden jeg henter børnene tidligt.

Fordi, når jeg gør det, så er der større chance for jeg er i flow i morgen, end hvis jeg bare blev ved med at prøve at tvinge hjernen ud af tomgang.

Happy monday – eller bare oktober-mandag – til dig.

Kærlige hilser

Bettina

Ps. Noget bobler inde i baghovedet… Men det vil ikke rigtig frem. Jeg har prøvet at lokke. Nu prøver jeg at få tankerne over på noget andet – så kan det være det titter frem i morgen. Måske. Måske ikke.

Hvis du vil inspireres til at tænke anderledes og finde dit fulde kreative potentiale – så tilmeld dig mit nyhedsbrev: (For nogle dage er je nemlig i MEGA meget FLOW – og jeg deler det gerne med dig)

 

Bettina Skindstad

Der er noget inde i mig, som brænder for at komme ud. Komme til udtryk. Det er vildt, når jeg kan mærke den – kreativiteten. Så kan jeg alt. Visualisere og skabe. Sætte i gang. Inspirere. Og så, når den ikke er der. Så gør det ondt. Fandens ondt. Alt det, og det midt imellem, forsøger jeg at formidle så åbent som muligt her på bloggen. I håbet om, at du – og jeg – kommer mere i kontakt med skabertrangen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *