Om at skabe overblik op til en lancering

om-at-skabe-overblik-op-til-en-lancering

Vi har rigtig mange bolde i luften for tiden – så jeg havde brug for at skabe overblik op over hvilke arbejdsopgaver der ligger forud for vores lancering.

“Vi lancerer til maj” har hele tiden været vores plan. Og nu er det maj.

Gisp. Så er det jo…. nu!

Det vil sige, at inden maj er slut, så er det muligt at bestille kasser på vores webshop med kreative diy-projekter man kan lave sammen med sine børn.

Så ikke nok med, at vi skal have kasserne klar. Og shoppen.

Vi skal jo også fortælle verden om det. Og det skal være på en måde, så verden forstår, hvilken værdi netop vores produkt vil skabe for dem.

Det er en stor mundfuld, skulle jeg lige hilse og sige.

Og jeg var da også lige ved at tabe sutten i dag, fordi jeg havde det hele oppe i hovedet. Og der er godt fyldt, sådan en fredag, hvor ikke kun jeg men også mine børn er trætte efter en lang uge.

“Stirrer du nu ud i luften igen, mor”, sagde min datter til mig tidligere i dag. Og da jeg puttede den yngste, troede jeg lige jeg kunne arbejde lidt imens han stille faldt i søvn ved siden af. Det fungerede (sjovt nok) ikke. Så han kunne ikke sove, og jeg kunne mærke irritationen vokse i mig.

Dyyyb vejrtrækning. Far overtog putning. Jeg skænkede et glas rødvin, og satte mig med en stor blok og tuscher. Og skrev ALT ned, som der skal gøres i løbet af den næste måned.

Det gav overblik. Og ro i hovedet og i maven.

Ingen fancy projektstyringsværkstøjer. Bare blok og tusch. Det virker for mig, for så er det visuelt og jeg kan meget bedre overskue det. Så nu føler jeg mig klar til at gå i gang. Nu handler det “bare” om, at udføre opgaverne på papiret. Men det er godt at vide, at jeg har skrevet det hele ned, for så kan jeg koncentrere mig om én opgave ad gangen i stedet for at prøve at tænke på alle de opgaver der skal løses imens jeg febrilsk prøver at lukke flere opgaver ad gangen.

Kærlige hilsner

Bettina
iPhone_Finurligheder_Insta
PS: Hvis du vil se, hvad vi har gang i, så følg med på Instagram

Bettina Skindstad

Der er noget inde i mig, som brænder for at komme ud. Komme til udtryk. Det er vildt, når jeg kan mærke den – kreativiteten. Så kan jeg alt. Visualisere og skabe. Sætte i gang. Inspirere. Og så, når den ikke er der. Så gør det ondt. Fandens ondt. Alt det, og det midt imellem, forsøger jeg at formidle så åbent som muligt her på bloggen. I håbet om, at du – og jeg – kommer mere i kontakt med skabertrangen.

2 thoughts on “Om at skabe overblik op til en lancering

  1. Når jeg mangler overblik, laver jeg både A4 og A3 oversigtsplaner, typisk opdelt på kundeprojekter, udvikling etc. Det er endnu ikke lykkedes mig at skabe et overblik vi IT.

    Så tak for opslaget, føler mig ikke længere alene…:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *