Om

Forside_retina

Fra et kreativt hjerte

Jeg tror på, at anderledes tænknings skaber positiv forandring. Og mit højeste ønske er, at være med til at bidrage til en bedre fremtid for dig, mig og alle de andre. Om at skabe mig et liv, hvor jeg putter så meget meningsfuldt indhold i, at jeg kan mærke min kreativitet.

Kreativiteten, flowet evnet til at tænke anderledes har også en skyggeside. Nemlig tvivlen. På mig selv, på egne evner. “Hvornår mon de opdager, at jeg ikke er fem potter pis værd”-tankerne. Jo mere jeg ved om de kreative processer, jo mere bevidst bliver jeg om, hvordan jeg navigerer i skyggen – og finder lyset igen.

Jeg vil efter bedste evne være ærlig, og lyver jeg for dig, så er det fordi jeg samtidig lyver for mig selv. Men jeg lover dig, at jeg vil gøre mit bedste, for at levere sandheden så godt jeg kan.

Her på Creative by Heart samler jeg al den viden og inspiration jeg kan for at hjælpe andre med et kreativt hjerte til at finde deres fulde potentiale – og til at få modet til at bruge det. Livet handler om mere, end at vi skal spare op til vores pension. Det handler om at have det sjovt undervejs. Udfordre og udvikle os selv og hinanden.

Jeg vil have et liv, hvor jeg arbejder med det jeg elsker at lave. Et liv, hvor jeg arbejder med det jeg har LYST til.

Synes du vi skal lave noget sammen, så hiv fat i mig og lade os tage en snak om det.

Ring til mig: 2537 4002

Skriv til mig: bettina@skindstad.dk

Eller tilmeld dig mit nyhedsbrev her, og få inspiration til livet som kreativ og solo-selvstændig. (Er du ikke selvstændig må du gerne læse med alligevel – men jeg advarer om en hel del propagande FOR at få det CVR-nummer du drømmer om)

cropped-creativebyheart_siteicon_heart.png

 

 

Kærlige hilsner

Bettina