Om

cropped-Forside_retina.jpg

Fra et kreativt hjerte

Mit navn er Bettina Skindstad, og jeg er mor, kvinde og iværksætter. Hver dag gør jeg mit bedste, for at få hverdagen og livet generelt til at gå op i en højere enhed. Nogle dage går det som en leg, andre dage et det skide svært at få et liv som iværksætter til at hænge sammen, når jeg også er nogens mor. Men jeg har sat mig for, at jeg godt kan være begge dele. og jeg tror at mange flere kvinder kan gøre det samme.

Der er nemlig noget vi kvinder kan, som er helt fantastisk. Vi kan skabe liv. Og jeg tror verden er i gang med en forandring, hvor flere kvinder kommer til at sætte dagsordenen for, hvordan man driver virksomhed. Hvis vi tør slippe kontrollen og istedet give plads til intuitionen og skabertrangen.

Jeg hader ikke mænd. Faktisk er jeg ret vilde med dem. Og jeg er da både gift med en, og driver virksomhed med en anden. Fordi jeg tror på, at vi i fællesskab kan meget mere.

Og så er jeg kreativ, med alt hvad det indebærer. I alt for mange år, prøvede jeg at være noget, som jeg troede andre gerne ville have jeg var. Men i virkeligheden ville mine omgivelser bare gerne at jeg var… mig selv.

Så det prøver jeg på. Og jeg deler det, jeg synes kommer verden ved i den proces her på bloggen. Ærligt og upoleret.

Skriv endelig til mig på bettina@skindstad.dk, hvis du har noget på hjerte.
cropped-creativebyheart_siteicon_heart.png

 

 

Kærlige hilsner

Bettina