Omrokering med plads til hele familien

Omrokering med plads til Hele familien

1. April sagde den ældste farvel til børnehaven og rykkede op på skolen. Den yngste overtog garderobepladsen i børnehaven, og jeg er så småt ved at indse, at jeg ikke længere kan kalde mig “småbørnsmor”.  Det er ærlig talt lidt underligt, og jeg skal da heller ikke afvise, det har sat lidt tanker igang om jeg nu virkelig også er færdig med det…

Overvejelser eller ej, så er der jo også en del fordele ved, at have lidt større børn. For eksempel behøver jeg ikke have rettet min opmærksomhed mod børnene konstant, og der begynder at være mere plads til at være mig.

Også i indretningen.

Så vi har rykket lidt om i stuen i påskeferien. Jeg har i løbet af de sidste måneder tegnet på nogle vægge – og en af dagene, hvor jeg var total overskudsagtig fik ungerne endda lov til at være med.

Jeg kan godt lide, at et hjem er spændende og ikke ligner side 44 i IKEA-kataloget, men i stedet afspejler de mennesker der bor i det. Så vores hjem er en god blanding af alt muligt, og jeg prøver at vælge hver ting udfra hvad jeg synes giver en glad følelse i maven, og der er plads til ungernes kruseduller og farvestrålende legetøj. Lasse har – efter eget udsagn – “intet forhold til farver” og er i det hele taget med på alle mine indfald. Sålænge vi ikke har mærkelige ting stående uden funktion. Det er lidt ligesom med madlavning… Hvis man kun vælger gode ingredienser, så går det nok ikke helt galt.

Lidt billeder fra stuen:

Børnene vil helst lege, hvor vi er, og derfor har de også deres egen plads i stuen. Især jorden-er-giftig-lege er populære og kræver god plads (og robuste møbler..)
Børnene vil helst lege, hvor vi er, og derfor har de også deres egen plads i stuen. Især jorden-er-giftig-lege er populære og kræver god plads (og robuste møbler..)
Børnene fik henholdsvis en orange og en rød posca-tusch i hånden og besked om fri leg indenfor et afgrænset område. Jeg har tegnet op og oveni med en sort posca-tusch.
Børnene fik henholdsvis en orange og en rød posca-tusch i hånden og besked om fri leg indenfor et afgrænset område. Jeg har tegnet op med en sort posca-tusch og suppleret med røde, orange og blå udfyldninger.
Jeg kan godt lide farver, og her har Smillas maleri fra børnehaven fået plads i en ramme og klovnerier på væggen.
Jeg kan godt lide farver, og her har Smillas maleri fra børnehaven fået plads i en ramme og klovnerier på væggen.
For et par år siden designede jeg påskeæg til grene – der er kommet frem igen.
For et par år siden designede jeg påskeæg til grene – der er kommet frem igen.
Jeg øver mig i grønne fingre, og har fået planter fra mine bedsteforældre – det er lykkedes mig at få hvad jeg tror er geogin-knolde til at vokse.
Jeg øver mig i grønne fingre, og har fået planter fra mine bedsteforældre – det er lykkedes mig at få hvad jeg tror er georgin-knolde til at vokse. Lasse har bygget et lille bord af gamle planker til mit lille orangeri.
Der er mange store, hvide vægge i vores hus, men med tegning på væggen, loppefund og varme farver i møblerne synes jeg hyggen har fundet sin plads.
Der er mange store, hvide vægge i vores hus, men med tegning på væggen, loppefund og varme farver i møblerne synes jeg hyggen har fundet sin plads.
En billedvæg er på ingen måde nytænkende – men den samler rummet godt og udnytter de høje, hvide vægge. Og giver en masse personlighed i indretningen.
En billedvæg er på ingen måde nytænkende – men den samler rummet godt og udnytter de høje, hvide vægge. Og giver en masse personlighed i indretningen.

Endelig, efter 2,5 år i huset føler jeg mig hjemme her. Fordi jeg har puttet en masse ingredienser ind, som jeg kan lide, og her er plads til hele familien.

Kærlige hilser

Bettina

 

Bettina Skindstad

Der er noget inde i mig, som brænder for at komme ud. Komme til udtryk. Det er vildt, når jeg kan mærke den – kreativiteten. Så kan jeg alt. Visualisere og skabe. Sætte i gang. Inspirere. Og så, når den ikke er der. Så gør det ondt. Fandens ondt. Alt det, og det midt imellem, forsøger jeg at formidle så åbent som muligt her på bloggen. I håbet om, at du – og jeg – kommer mere i kontakt med skabertrangen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *