Send mere tålmodighed!

F1E62FFE-F0D8-4B45-8CB0-09F7CD4D6CF4

Tålmodighed har aldrig været en disciplin jeg har udemærket mig i. At lave et start-up med fysiske produkter tester mig igen og igen.

 

Da vi etablerede virksomheden i december ‘17, satte vi en dato for release: den 11. maj. Så var der masser af tid til produktudvikling, konceptudvikling, indkøb og markedsføring og alt det andet imellem.

Den 11. maj kom og gik. Og nu er maj snart gået. Og vi har endnu ikke lanceret Finurligheder.

Der var nemlig lige 1.000 ting vi ikke havde taget højde for, da vi satte releasedatoen. For eksempel kan man ikke bestille noget den ene dag og have det hjemme den næste, når man skal have speciallavet kork i Indien.

Man kan heller ikke regne med, at man kan lave lækkert inspirationsmateriale fyldt med gode billeder på en formiddag, når det – som i dag – har taget hele dagen at få lavet det billede der skal på omslaget af inspirationsmaterialet.

Men vi er kommet langt. Og det er fedt at mærke konceptet folder sig mere og mere ud. Og total optur, da vi sidste lørdag holdt workshop for 5 børn og deres mødre, hvor alle deltagerne var begejstrede og vi oven i hatten fik en masse skønne, skønne billeder. Men det er til tider frustrerende, at jeg ikke bare kan arbejde derudaf. Både fordi nærmest alt hvad jeg foretager mig er noget jeg gør for første gang i tiden – og jeg derfor ikke altid kan gennemskue den smarteste måde i første hug. Men også fordi der er en masse “hønen og ægget” i en udviklingsproces. For eksempel er det vigtigt at lave prototyper. Men det kan ikke hjælpe noget at tage billeder af prototyperne før alle materialer er hjemme – for måske er der noget vi må ændre på i indkøbsfasen. Derfor skal der laves nye prototyper når materialerne er hjemme.

 

Oh Yes, læringskurven er ikke bare stejl – den er nærmest lodret. Heldigvis føles det helt rigtigt for mig, at arbejde med det, jeg gør. Så jeg kan vidst godt lige knibe lidt mere tålmodighed frem 😊

Kærlig hilsen

Bettina
iPhone_Finurligheder_Insta
PS: Hvis du vil se, hvad vi har gang i, så følg med på Instagram

 

Bettina Skindstad

Der er noget inde i mig, som brænder for at komme ud. Komme til udtryk. Det er vildt, når jeg kan mærke den – kreativiteten. Så kan jeg alt. Visualisere og skabe. Sætte i gang. Inspirere. Og så, når den ikke er der. Så gør det ondt. Fandens ondt. Alt det, og det midt imellem, forsøger jeg at formidle så åbent som muligt her på bloggen. I håbet om, at du – og jeg – kommer mere i kontakt med skabertrangen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *